Isildur1′ smider syv millioner i november

November blev et gevaldigt slag i hovedet på Viktor ‘Isildur1’ Bloms ellers flotte genrejsning efter sommerferien.

Nu gik man lige og troede, at Viktor ‘Isildur1’ Blom havde elimineret de værste af sine vilde swings, men her hvor november rinder ud viser det sig anderledes.

Blom kom tilbage fra sommerferien og rensede af i lige linje og konstant henover de sidste måneder med høj temperatur, mens han fortsatte i store dele af efteråret.

Men november sagde stop. Den svenske highstakes-yndling gik ind i årets 11. måned med oprejst pande, men blev hurtigt sat på plads med en lussing på $800.000.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-pokerstars-viktor-blom-isildur1/isildur1-har-tabt-rytmen-i-november”>‘Isildur1’ har tabt rytmen i november

Og Blom fik aldrig fundet fodfæste igen. Her hvor det så småt er tid til at gøre status for 2015’s næstsidste måned viser Bloms regnskab på PokerStars et minus på over $1.000.000 ifølge tal fra HighstakesDB.com.

Det bringer Blom ned på at være $3,5 millioner i plus for året på PokerStars. Samlet lyder hans plus på $2,2 millioner, når man regner tabet fra Full Tilt, inden de lukkede ned for deres highstakes-afdeling tidligere i år, fra.

November måneds mest vindende ifølge HighstakesDB.com:

Og de mest tabende:

Navigate