Ivan Luca slog kæresten Heads Up

Det er så vidt vides første gang nogensinde, at et kærestepar har siddet heads up i en stor, betydende turnering, men det var lige præcist tilfældet i gårsdagens Eureka Main Event i Rozvadov.

Da pokerkometen Ivan Luca i går ekspederede Mick Heder ud på en sjetteplads ved Eureka Main Event i Rozvadov, var danskeren efterfølgende fuld af lovord overfor argentineren.

 

– Han er en kæmpe tourchef. Og så med kæresten på finalebordet. Det er jo sindsygt rungood. Det ligger nærmest til, at de skal ende heads up.

 

Og det virkede næsten som om, at drejebogen var skrevet på forhånd, for det var præcist, hvad der skete.

 

For selvom David Urban sad med over halvdelen af chipsene i spil, da spillet blev trevejs, så formåede kæresteparret Ivan Luca og Maria Lampropoulos at modstå presset fra den slovakiske chipleader.

 

Da Urban endelig mistede sin føring, shovede han kort efter direkte ind i Ivan Lucas konger, hvorefter én af de mest bemærkelsesværdige heads up’er i pokerhistorien var en realitet.

 

Ivan Luca og Maria Lampropoulos indgik hurtig en deal, men om der udover pengefordelingen også var kæresteting som opvask, fodmassage og candle light dinner på tapetet må vi desværre lade være usagt.

 

I sidste ende kørte Ivan Luca sejren hjem, hvilket for os der er i parforhold kunne virke som en mindre hjerneblødning. At slå sin kæreste heads up for €10.000 ekstra virker i hvert fald som en meget kortsigtet beslutning


Eureka 6 Rozvadov Main Event

1st – Ivan Luca, Argentina, €106,186 *
2nd – Maria Lampropoulos, Argentina, €95,404 *
3rd – David Urban, Slovakia, €54,800
4th – Peter Siemund, Germany, €41,500
5th – Stoyan Stefanov, Bulgaria, €33,100
6th – Mick Heder, Denmark, €25,340
7th – Robert Kokoska, Czech Republic, €18,330
8th – Hannes Speiser, Austria, PokerStars player, €12,500

*Resultat efter heads-up deal

Navigate