Ivey chipleader i kampen om mindst 20,5 millioner

Den amerikanske superstjerne Phil Ivey er chipleader efter dag 1 ved den gigantiske $200.00-tour Triton SHR Series – Cali Cup i Manila, hvor der er mindst $3.000.000 til vinderen.

Der har været tryk under highroller-kedlerne i det nye Solaire Resort and Casino i Manila de seneste timer, hvor dag 1 ved World Poker Tours dyreste turnering i historien, Triton SHR Series – Cali Cup $200.000, er blevet spillet. 

39 unikke spillere har været klar med det store buy-in i løbet af dag 1, og det har endda kostet yderligere $200.000 for ti af spillerne, da de har foretaget re-entry. 

Dag 1 sluttede for kort tid siden, sad stadig 30 mand og kæmpede ved bordene.

Den amerikanske pokerstjerne Phil Ivey fik banket mest på stakken i løbet af dagen, og er således chipleader med 932.000 chips inden finaledagen i morgen. Richard Yong er nærmeste forfølger med 854.000 chips.

Ivey skal dog også finde sit A-game frem i morgen, hvis han skal forblive på toppen, da feltet stadig har masser af andre stjerner. Hvis man kigger på de resterende spillere i top-5, så er navnene Mike ‘Timex’ McDonald, Steve O’Dwyer og Brian Rast. Derudover er navne som Fedor Holz, Dan Colman og Tom Dwan også stadig i live.

Det er muligt at købe sig ind i turneringen op til starten på dag 2, så det er endnu uvist, hvor meget der præcis er at spille om. WPT-turneringslederen Matt Savage kan dog afsløre på Twitter, at med 49 entries indtil videre, så er førstepræmien allerede over $3 millioner(ca. 20.500.000 kroner). 

Navigate