Ivey, Dwan og co. melder sig til gigantisk $200.000 Highroller

Der bliver action for alle pengene, når WPT afholder deres største turnering nogensinde lige efter nytår. Her vil folk som Phil Ivey, Tom Dwan, Sam Trickett og Dan Cates dyste med en masse asiatiske rigmænd i en $200.000-tour.

Når det nye år starter, så kommer vi ikke til at vente længe på raillir af fineste kaliber, da World Poker Tour afholder en gigantisk turnering i Filippinerne fra den 3.-4. januar.

Turneringen har et buy-in på monstrøse $200.000, hvilket er det højeste i World Poker Tours historie. Det er ligeledes muligt at lave så mange re-entries man har lyst til indtil level 9, så det kan hurtigt løbe op.

I sidste uge blev de første 12 navne til turneringen annonceret, og her var det lutter asiatiske rigmænd, der fremgik af listen. Der kan blandt andre nævnes Paul Phua, Richard Yong og Stanley Choi, som man har set mange gange ved de store highrollers rundt i verden.

Listen med de asiatiske rigmænd har nogle af de store drenge ikke kunne stå for, hvorfor den næste omgang af navne til turneringen er blevet annonceret. Det drejer sig om følgende topproer: Phil Ivey, Tom Dwan, Daniel Cates, Andrew Robl, Sam Trickett, Fedor Holz, Andrew Pantling, Andrew Timothy og Vivek Rajkumar.

Der er altså lagt op til en vanvittig stor turnering, hvor vinderen uden tvivl kan stoppe et stort millionbeløb i lommen.

Du kan læse mere på pokerking-club.com. 

Navigate