Ivey fortsætter imponerende comeback med endnu en million til samlingen

Der har været glimt af den gamle Phil Ivey på Full Tilt Poker i denne måned, der har stået i pokerstjernens tegn.

Det går op og ned med aktiviteten på highstakes-bordene for tiden, men den seneste uges tid og november i al almindelighed har nu gjort det ganske pænt.

Det kan vi først og fremmest takke Phil Ivey for, og pokerstjernen er selv med sikkerhed ganske tilfreds.

Det har således været den gamle Phil Ivey vi har været vidne til, når han har logget på Full Tilt Poker i årets 11. måned.

Læs også: Nat og dag for Ivey: Vinder og taber millioner på skift

Efter en svingende mandag/tirsdag, der startede med et tab på to millioner kroner, for siden at ende i et samlet plus på godt og vel en million, føjede Ivey endnu en million kroner til samlingen i nat.

Godt $185.000 lyder Iveys plus for det seneste døgn ifølge HighstakesDB.com, hvilket bringer ham op på flotte $780.000 for november måneds mest vindende på highstakes-fronten.

Året siger stadig $1.730.000 i minus for Ivey, som dog kan trøste sig med, at det er første gang i lang tid – stort set siden 2011 – at han er på så lang en stime med overvejende positive highstakes-resultater til følge.

Ivey har under sit brugernavn ‘Polarizing’ det seneste døgn spillet 2-7 Triple Draw og Mixed Games, hvoraf det var sidstnævnte, der skaffede overskuddet for de seneste 24 timer.

Navigate