Ivey gør online-comeback og overtager ‘Isildur1’s rensestime

Viktor Blom er kommet ned på jorden igen, mens Phil Ivey har gjort succesfuldt online-comeback efter en længere periode væk fra de imaginære borde.

Augusts måneds vilde action på highstakes-bordene kom bag på de fleste, hvorfor det er naturligt, at intensiteten er faldet et gear eller to i september.

Men så heller ikke mere. Der er fortsat godt gang i PokerStars’ highstakes-borde, hvilket skyldes, at ingen ringere end Phil Ivey i den forgangne uge gjorde online-comeback og støvede PokerStars-kontoen ‘RaiseOnce’ af.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-viktor-blom-isildur1/tallene-er-gjort-op-isildur1-rundede-18-millioner-i-vild-august-rens”>Tallene er gjort op: ‘Isildur1’ rundede 18 millioner i vild august-rens

Comebacket viste sig hurtigt succesfuldt, da Ivey lige efter at være trådt ind ad døren overtog Viktor ‘Isildur1’ Bloms vilde rensestime.

I løbet månedens første uge formåede Ivey at hive $632.502 til sig ifølge HighstakesDB.com. Det er kun lige akkurat overgået med nogle enkelte big blinds af den altid stabile Ben ‘Sauce123’ Sulsky med $633.090.

I den anden ende af skalaen finder vi så til gengæld Viktor Blom, der har fået fødderne plantet på jorden igen med et tab på $290.000. Dog ikke noget, der ryser svenskeren i sin grundvold efter en august, der bød på en månedslån på vanvittige $2.438.342.

Sulsky overtager tronen
De seneste resultater tegner et interessant foreløbigt årsresulat, hvor Viktor Blom har den mest vindende konto, men alligevel ikke er årets mest vindende spiller. Den titel er nu i stedet tippet over til Ben Sulsky, der er oppe med $1,9 millioner fordelt over PokerStars og Full Tilt.

Udover Blom og Sulsky er Ike Haxton den eneste af de spillere, der stadig lader sig tracke af HighstakesDB, der har en profit på over de gyldne $1.000.000 for 2015.

Interessant er det desuden, at Phil Ivey trods en fantastisk start på september fortsat er i hullet med over $1,6 millioner på sine to konti ‘Polarizing’ og ‘RaiseOnce’.

De mest vindende i 2015:


Og de mest tabende:

Navigate