Iveys fald fra tinderne: Har tabt 25 millioner på nettet i år

Phil Ivey har haft et forfærdeligt år ved onlinefilten, hvor han har tabt hele $3.732.072 på Full Tilt og PokerStars.

Før i tiden var Phil Ivey urørlig på de højeste takster på nettet, hvor han i stor stil dominerede til at blive den klart mest vindende. Siden Black Friday er det dog gået gevaldigt ned ad bakke.

I 2014 smed han over $2.000.000, og i år har været endnu værre. Her har hele året stort set være en stor nedtur.

Den amerikanske superstjerne har således haft et forfærdeligt år på både PokerStars og Full Tilt under navnene ‘RaiseOnce’ og ‘Polarizing’.

‘RaiseOnce’-nicket indtager en solid førsteplads på listen over de største tabere i år med et minus på $2.481.266. Der er over en million dollars ned til andenpladsen, hvor vi finder Viktor ‘Isildur1’ Bloms aktivteter på Full Tilt. Svenskeren har dog haft et formidabelt år på PokerStars, hvor han har skovlet dollars ind på kontoen.

Phil Ivey har derimod ikke kunne hente sit tab ind på det andet site. Navnet ‘Polarizing’ er den tredjestørste taber i år på nettet. Full Tilt har således også været en dyr fornøjelse for Ivey, hvor han har måtte se $1.250.806 forlade sin konto.

De to konti bringer hans samlede onlinetab for året op på $3.732.072, hvilket i dansk mønt svarer til ca. 25.500.000 kroner. 

Navigate