Jean-Robert Bellande sætter ‘Isildur1’ og co. på plads i million-rens

Det er ingen ringere end Jean-Robert Bellande, der gemmer sig bag en ‘ny’ indtil nu mystisk highstakes-konto, der havde en dårlig juli måned, men er godt i gang med at tage revanche.

Det var en forholdsvis mystisk konto, der i juli måned endte på den lidet flatterende førsteplads over månedens mest tabende.

Godt nok er kontoen fra 2013, men det er først for nylig, den for alvor har gjort væsen af sig på PokerStars’ dyreste borde. Nu viser det sig, at en af pokerens mest kendte karakterer gemmer sig bag ‘Jaqueline’.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-viktor-blom-isildur1/isildur1-blev-juli-maaneds-highstakes-konge”>’Isildur1′ blev juli måneds highstakes-konge

Ifølge HighstakesDB.com drejer det sig nemlig om ingen ringere end den notorisk fattige Jean-Robert Bellande, der efterhånden får svært ved at leve op til sit motto ‘Broke, but Living Like a Millionaire’.

Godt nok blev han som nævnt den mest tabende i juli med et minus på $150.000, men det er allerede vendt på hovedet, efter at Bellande har haft en af karrierens bedre dage.

I løbet af det seneste døgn har amerikaneren sat alt og alle på plads og i processen hentet $257.000 fra blandt andre Viktor ‘Isildur1’ Blom, der ender dagen i minus $83.000 som døgnets næstmest tabende.

Bellandes gevinst betyder, at han nærmer sig break-even på ‘Jaqueline’-kontoen efter for ganske nylig at have været nede i et hul på $369.000.

Udover, at highstakes-aktiviteterne tilsyneladende byder på bedre tider for Bellande havde han som bekendt også en god sommer med en andenplads ved WSOP Players Championship til et karriere-højdepunkt på $784.828.

Døgnets mest vindende:

Og de mest tabende:

Navigate