Jesus bliver svinet til

Det var ventet, og nu skete det så. Chris Ferguson fik en sviner af en anden spiller ved WSOP, som samtidig valgte at optage optrinnet på sin smartphone.

Howard Lederer var ude med en offentlig undskyldning forud for WSOP, hvorfor det var ventet, at han ville gøre comeback i årets udgave af VM i poker på trods af status som en af pokerverdenens mest forhadte mænd. Hans involvering i Full Tilt-skandalen, hvor tusindvis af pokerspilleres penge blev indefrosset, har gjort ham særdeles upopulær.

 

Mere overraskende var det, at en anden af Full Tilt-bagmændende, Chris ‘Jesus’ Ferguson, mødte uanmeldt op. For begge må det have været forbundet med vis nervøsitet at troppe op, da de over en bred kam har været i Bad Standing i det internationale pokersamfund, over de seneste fire år.

 

Udover at Greg Merson opfordrede alle spillere ved WSOP til at slowrolle de to tidligere Full Tilt-chefer (hvilket er gået udover ‘Jesus’ en enkelt gang), så har det dog været småt med reaktioner på deres comeback.

 

Den amerikanske pokerspiller Shawn Daniels valgte dog forleden at konfrontere Chris ‘Jesus’ Ferguson på en lettere barnlig måde og samtidig optage optrinnet på sin telefon, inden han spredte videoen på Twitter:

 

 

Maybe a tad childish but definitely deserved FeelingBetter pic.twitter.com/LEj5YHaJ8y

— shawn daniels (@STANobv) June 5, 2016

 

Shawn Daniels tilføjer i et andet Tweet, at “”Ferguson bruger spillernes penge til at købe sig ind i WSOP. Han nyder det rent faktisk. Sick scum bag.””

 

Daniels twitter-besked har indtil videre fået 430 likes og er blevet delt 253 gange.

Navigate