Jungleman: -Ja, ‘durrrr’ tabte $20 mill.-pot i Macau

Daniel ‘Jungleman’ Cates er i gang med en AMA på siden pokervip.com, og her bekræfter han, at rygterne taler sandt, og Tom ‘durrrr’ Dwan engang tabte en pot på himmelråbende $20 millioner i Macau.

Der er ikke noget som en god omgang ‘Ask me anything’, specielt ikke når manden, der svarer på spørgsmål er Daniel ‘Jungleman’ Cates.

 

Den amerikanske highroller er hoppet en tur i brønden på pokervip.com, og det er der kommet et par artige citater ud af. Cates er nemlig ikke bange for at tage bladet fra munden, og har allerede givet sit syn på Scott Seiver, som han kalder for en kæmpe egoist, som “”ikke er klar over, hvor irriterende han selv er.””

 

Ganske uundgåeligt, er der også blevet spurgt ind til den stort opslåede ‘Durrrr Challenge’, som efterhånden har været sat på pause i flere år. Til stor frustration for ikke blot railbirds verden over, men naturligvis også for ‘Jungleman’ selv.

 

– Toms far er syg, hvorfor han er i New Jersey for at tilbringe tid sammen med ham. Vi vil diskutere på et senere tidspunkt, hvordan vi fortsætter. Jeg tror, at vi kommer til at afslutte matchen på en eller anden måde. Tom er klar over, at det har varet for lang tid, og vi vil tage en snak om det, så snart han er ude på den anden side af sine seneste problemer.

 

Apropos ‘durrrr’, så bekræfter ‘Jungleman’, at Tom Dwan engang tabte en astronomisk pot i de himmelhøje cashgames i Macau.

 

– Jeg så Tom få set mod set på et tørt board mod en anden spiller. Der var omkring $20 millioner i puljen.


Du kan læse hele tråden her.

Navigate