Jungleras’ kigger på limp-strategier

Limp-movet er et af de mere finurlige områder i pokerspillets verden. Nu kan du blive klogere med Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen.

Danske Spil Pokers nye koncept ‘Spiller du poker som pro’ har været en ugentlig installation af to omgange de seneste uger, hvilket er kommet alle lærevillige danske pokerspillere til gode.

Således også nu, hvor Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen kommer med sin seneste lektion og dermed følger op på den opgave, han i fredags satte Danske Spils brugere for.

Læs også: ‘Jungleras’ sætter blind-battles på skoleskemaet

Denne gang skal det handle om det finurlige og ofte oversete limp. Det vil sige blot at kalde big blinden. Første del af ‘Jungleras’ vise ord følger her:


Nogle spillere foretrækker at bygge en strategi fra small blind op omkring enten at raise eller folde. Personligt kan jeg godt lide at have limpet med i min værktøjskasse.

I en situation som denne vil et ”almindeligt” raise til 2,5bb se ekstremt polariseret ud – enten har vi en stor hånd og er klar til kalde et formodet all in, eller også har vi en svag hånd og er klar til at folde.

Dette er ud fra en betragtning omkring, at de fleste spillere enten skubber indover eller folder, når stacks er som de er, såfremt vi raiser.

Et limp derimod opfatter de fleste spillere som svagt.


Læs også: ‘Vind en nat med en pokerhaj’ er tilbage – nu med ‘Jungleras’

Du finder resten af lektionen på Danske Spil Pokers Facebook-side.

 

Navigate