Jungleras melder sig klar: Det er liren i at komme til Vegas i samlet flok

En af Danmarks skrappeste turneringsspillere har et hold klar til det nært forestående DM i poker for hold. Det består af en blanding af venner og familie.

Det er ved at være lige oppe over, hvis man skal nå at sikre sig en plads ved årets DM i poker for hold, der udlodder en tur til Las Vegas for hele vinderholdet.

Danske Spil-konceptet begynder den 17. august og til den tid vil både amatører og professionelle dyste mod hinanden. Af sidstnævnte har Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen nu meldt sig klar.

Turneringshajen har et hold bestående af venner og familie.

– Så det er for liren i at komme til Vegas i samlet flok og få den oplevelse, fortæller ‘Jungleras’ til Pokernyhederne og tilføjer,

– Alle er turneringsspillere, så selvom der måske er lidt forskelle i erfaring og buy-ins er det ikke sådan, at der er total nybegyndere med på holdet.

Hvordan vurderer du chancen for en sejr?

– Jeg tror der er rigtig lang vej til en sejr. Vi har været med flere gange før uden den store succes, så hvis vi bare kan klemme os videre til knockout-fasen, hvor det begynder at nærme sig, så er vi godt tilfredse.

For at følge ‘Jungleras’ og co. skal man holde øje med holdet ‘Crazy4poker’ – et navn, vinder-destinationen til ‘Syndens By’ inspireret til.

– Det er et fremragende spil man kan spille i Vegas, som vi skal over at rense, når vi har vundet, slutter ‘Jungleras’.

Som nævnt begynder DM i poker for hold den 17. august, men tilmeldingen lukker i overmorgen, hvilket vil sige den 14. august klokken 12.

Du kan læse mere om konceptet, heriblandt, hvordan du tilmelder dig, på Danske Spil Pokers hjemmeside.

Navigate