Jungleras og Tim fyrer raketten af i morgen!

Danske Spil Pokers populære coachingkoncept ’Vind en nat med en pokerhaj’ gjorde comeback i december måned. I morgen skal den heldige vinder af onlineturneringen, Tim Larsen, sammen med ’Jungleras’ forsøge at få 5.000 kroner til at yngle.

Der er ikke meget, som er bedre end af få 5.000 kroner i hånden, det skulle da lige være 5.000 kroner og så en pokercoach, der kan hjælpe med at få dem til at yngle.  Ja, Danske Spils coachingkoncept ’Vind en nat med en pokerhaj’ holder stadig max.

 

I morgen skal Tim Larsen, som vandt en $10 kvalifikationsturnering på Danske Spil d. 20. december med blot 35 deltagere, sammen med Rasmus ’Jungleras’ Nielsen forsøge at få 5.000 kroner til at yngle, når de checker ind på First Hotel i København.

 

Og hvis det går som de foregående gange, hvor ’Jungleras’ har siddet med som ekspert, så kan Tim Larsen se frem til et flot overskud. De sidste to gange er de 5.000 kroner nemlig blevet til 12.000 kroner.

 

Den store grindsession startes op ved 18.00-tiden og forventes at strække sig til klokken 01.00-02.00 stykker. Under hele coachingsessionen vil der være liveblog her på Pokernyhederne.

 

Du kan læse mere om Danske Spils kampagner på sitets hjemmeside, mens du her nedenfor kan se en video om, hvordan en tidligere vinder, Thomas Larsen, oplevede det, da han sammen med ’Jungleras’ skulle forsøge at skyde de 5.000 kroner i vejret.

 

Navigate