Jungleras’ scorer sit største resultat i et over et halvt år

Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen rundede lille-fredag af med et stort resultat, der stryger ind som et af den rutinerede turneringshajs 20 største online-resultater i karrieren.

Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen er en af Danmarks mest velkendte turneringshajer i form af hans mange år i gamet, samt villighed til at give tilbage til det danske pokermiljø i form af diverse poker-projekter uden for filten.

Nu har han droslet ned på pokerspillet, samtidig med at have teamet op med Danske Spil Poker, hvilket for nylig resulterede i et meget rost kommentator-gig under DM i Poker.

Men den rutinerede poker-ræv kan endnu, hvilket han beviste natten til i dag, mens snestormen rasede uden for de danske vinduer.

Under sit PokerStars-navn ‘Hattenaf’ spillede Nielsen sig på finalebordet i en af nettets største daglige turneringer, The Big $109.

Her endte han heads-up, men måtte tage til takke med sølvet. Det gav en stadig velbetalt arbejdsdag med et cash på $12.597.

Det er ‘Jungleras’ største resultat siden maj måned og det 17. største resultatet i en online-karriere, der til sommer har 10 års jubilæum.

Resultatet:

Jungleras' scorer sit største resultat i et over et halvt år 1

Navigate