Kæmpe Spin&Go’s er tilbage: Vind $1.000.000 for $5

PokerStars er nu tilbage med deres Spin & Go’s, hvor du på få minutter kan veksle $5 om til en rund million dollar.

PokerStars har nok engang søsat superkampagnen, hvor man via specielle $5 Spin & Go’s kan vinde hele $1.000.000.

 

Tre gange tidligere har kampagnen kørt, hvilket har resulteret i ni Spin & Go-millionærer, nu er jagten så gået ind på den tiende. 

 

Dermed kan du nu igen prøve lykken, og se om du kan ramme en af de gigantiske Spin & Go’s for bare fem dollars. Det er dog en god idé at have både en harefod, en lykkemønt, en hestesko og et stykke af Theo Jørgensens tøj liggende ved sin side, da det kun er i tre ud af ti millioner Spin & Go’s, at der er $1.000.000 til vinderen.

Hvis man rammer en af de gyldne spins og ikke vinder, så går man dog ikke tomhændet hjem, da anden- og tredjepladsen får $100.000.

 

  • Jeg elsker disse hurtige og sjove spil, lyder det fra Team PokerStars Pro Online Pro’en, Felix ‘xflixx’ Schneiders, i en pressemeddelelse. 

 

  • Jeg kan fyre op for en Spin & Go, når som helst på dagen, lige meget hvor jeg er, og få chancen for at vinde en stor præmie. Det tilfører spillet en ekstra dimension af drama, at man ikke ved, hvilken størrelse præmie, man skal spille om.

 

Schneiders er én af de heldige spillere, som har formået at vinde $1.000.000 i en Spin & Go. Du kan se, hvordan det gik til <a” href=””https://www.youtube.com/watch?v=GC0yEac6JEs”>her.

 

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere om kampagnen her.

 

Navigate