Kakalala og szk86 tæt på store søndagstriumfer

Den danske haj ’Kakalala’ har leveret mange store turneringsresultater igennem tiderne. I nat var han tæt på igen. Det samme var det ubeskrevne blad ’szk86’ i Sunday Supersonic.

Søndag er ugens højdepunkt for turneringsspillere, og aftenen blev set med danske øjne skudt godt i gang, da Jonas Palsgård strøg til tops foran 4.450 modstandere i en $27 Progressive Super Knockout Turbo-turnering og scorede over 100.000 kroner for førstepladsen. 

 

Endnu bedre gik det for ligeledes danske ’szk86’, som på trods af, han måtte nøjes med titlen som Runner Up i Sunday Supersonic kunne se hele $34.123 tikke ind på PokerStars-kontoen – det svarer til lige en knap en kvart millioner kroner. 

 

Hen ad mod morgenstunden var det så rutinerede ’Kakalala’s tur til at hive et topresultat hjem, da han scorede bronze i den traditionelt hårdt besatte Sunday 2nd Chance. 

 

Da spillet blev 3-vejs kæmpede han med en shortstack, men var i flere omgange tæt på at få fat. Desværre åbenhakkede han sine sidste 11 big blinds med konge-fire suited direkte ind es-konge.

 

– Det var for så vidt et udmærket FT, omend det var lidt træls at falde af trevejs, da den israelske chipleader var faderfisket. Omvendt lagde han dog også godt med pres på, så han var ikke så nem at spille imod, så alt i alt er det vel o.k, fortæller han til Pokernyhederne

 

Det virkede som om, at hvis du fik lidt fat, så ville du ha haft godt styr på dem begge?

 

– Ja, enig. Misser desværre et farvetræk + to overs mod israelerduden i den største pot, den var ret afgørende. Jeg kunne have spillet den mere aggro, men omvendt var han ikke ligefrem kommet for at folde, så tror egentlig han havde fundet et call frem med sit bundpar + gutter. Men ærgerligt jeg ikke lige kunne sætte den, så burde jeg havde været favorit til sejren.

 

’Kakalala’ kan dog trøste sig med, at tredjepladsen gav fornemme $19.691.

 

 

Navigate