Kamphaner skal sidde side om side

Av, vi kan næsten ikke vente. Senere i dag skydes $300.000-turneringen Super Highroller Bowl i gang og Jason Mercier og Douglas Polk har trukket hinanden.

Når den gigantiske $300.000-turnering, Super Highroller Bowl, popper frem på Twitch senere i dag, så får producerne mere en svært ved at udvælge et feature table. Ikke fordi, der ikke er et oplagt tv-bord, men derimod fordi der er så mange.

 

Der er muligvis tale om den første turnering i verdenshistorien, hvor alle de syv startborde med lethed ville kunne få påklistret pokerjournalisternes yndlingsudtryk, Table of Death. Vi vover alligevel pelsen og fremhæver et enkelt bord, nemlig Bord 5, hvor det Douglas ‘WGRider’ Polk og Jason Mercier er havnet side om side.

 

Det giver nemlig bordet en ekstra dimension, at de to verdensstjerner har brugt ugen på Twitter-skænderier, efter Jason Mercier opdagede, at Polk havde påklistret ham en “”Bad reg””-note på PokerStars. De to var tæt på en 8 Game Grudgematch, men nu få de altså mulighed for at afgøre deres indbyrdes fejde i denne lille, hyggelige $300.000-turneringer.

 

Bord 5
Sæde 1: Jason Mercier
Sæde 2: Douglas Polk
Sæde 3: Andrew Robl
Sæde 4: Antonio Esfandiari
Sæde 5: Jacob Schindler
Sæde 6: Brian Rast
Sæde 7: Ben Tollerene

 

Bare for tankeeksperimentets skyld, så prøv at forestil dig, at du skulle tage sidde på sæde fem i stedet for Jacob Schindler. Lidt af et sjak, du kunne kigge rundt på, ik’?

 

Livestreamingen fra turneringen begynder senere i dag, hvilket vi naturligvis bringer her på Pokernyhederne.

Navigate