Kan OL-legende også score stort på årets November Nine?

Michael Phelps rygtes at have betalt et stykke af en nykåret November Niners buy-in til WSOP Main Event og kan altså se frem til at en betydelig gevinst til november.

En af årets WSOP-finalister er et ubeskrevet blad, men har alligevel en fod solidt plantet i pokerverdenen, hvor han er venner med en række store kanoner.

Thomas Cannuli havde således profiler som Sorel Mizzi, Jeff Gross, Antonio Esfandiari og Brian Rast på sin rail under sin færd mod årets WSOP Main Event-finalebord, og ifølge PokerNews skulle flere af dem have et stykke af Cannulis Main Event-action.

Det samme skulle angiveligt en helt femte stor kanon, der dog ikke primært er kendt for sin interesse for poker.

Ifølge PokerNews forlyder det, at ingen ringere end OL-rekordholderen Michael Phelps også kan se frem til at få en procentdel af Cannulis Main Event-gevinst, der bliver på mindst $1.001.020.

Svømmestjernen har tidligere vist sin passion for poker ved at stille op til WSOP, når tiden har været til det, og er uden for svømmebanerne – og pokerbordet – gode venner med netop Esfandiari og Jeff Gross.

Hvor mange procenter Phelps eventuelt har i Cannuli forlyder ikke. Den blot 23-årige Cannuli tager den sjettestørste chipstack med sig til årets November Nine og kan indtil 8. november drømme om førstepræmien på $7.680.021.

Artikelfoto: WSOP.com. Michael Phelps i aktion ved WSOP 2013.

Navigate