Kofoed: DM-titlen blev springbræt til en ny karriere!

DM i poker står for døren og Danske Spil har benyttet lejligheden til at få produceret en række videoer af tidligere vindere. Vi spurgte Kristian Kofoed, hvordan det var at medvirke.

Kristian Kofoed vandt i 2012 DM i poker, efter et stjernespækket finalebord med blandt andre Simon Ravnsbæk og Christian Togsverd. Heads up slog han tomands-specialisten Thor Drexel og kunne dermed inkassere førstepræmien på 821.664 kroner. Ikke overraskende betegner han sejren som et klimaks.

 

– Det var pokerkarrierens højdepunkt. For mig blev sejren et springbræt i mit professionelle liv, hvor den gav mig råd til at starte op i en ny branche. Jeg er nu indehaver af tre ejendomsmæglerbutikker. Sejren gjorde egentlig også, at jeg lagde pokeren på hylden.

 

– Det kan synes mærkeligt, men sejren gjorde, at jeg blev mæt af poker. Lige bagefter spillede jeg en masse turneringer, men nu er det kun engang imellem og udelukkende for hyggens skyld. Jeg har ikke spillet online i flere år, fortæller Kofoed til Pokernyhederne.

 

Læs også: Danske Spil laver video-portrætter af tidligere DM-vindere

 

Hvordan har det været at medvirke i de videoer, som Playground Productions er i gang med at producere for Danske Spil?

 

– Det har været sjovt. Filmholdet var med ude til en fremvisning af et hus. Det kom til at handle om, hvilke erfaringer jeg kan trække på fra min fortid som pokerspiller i mit nye job. Og i den forbindelse kan jeg sige, at det at læse en person er et vigtigt redskab i bestræbelserne på at yde den bedste service for kunden. Så lidt kan jeg da trække på.

 

Finalen i DM i Poker spilles fra d. 26 november. Hvordan du kan kvalificere dig for en billig skilling på Danske Spil eller på kasinoerne rundt om i landet, det kan du læse mere om her. Kristian Kofoed giver et hus til den spiller, der slår ham ud (well, ik’ rigtigt, men vi prøvede at overtale ham til det. Måske han skifter mening.)

Navigate