Kult-pokerpro overtaler Palsgård til at spille Main Event

Havde det ikke været for en hurtig kommentar fra Jason Somerville var det ikke sikkert, at årets foreløbige danske WSOP-helt ville stille op i årets Main Event. Men nu skulle den være sikker.

Den danske turneringspro Jonas Palsgård er flyvende, hvilket han senest beviste med årets første danske WSOP-finalebord. Men det er ikke kun herhjemme, den 22-årige dansker er blevet bemærket.

Tidligere i dag var han således gæst på PokerNews’ populære WSOP-podcast, hvor en af værterne er den massivt populære Jason Somerville, der som bekendt har nået kultstatus takket være sit Twitch-livestream.

Og netop Somervilles stream har Palsgård ikke lagt skjul på har haft en positiv effekt på hans spil, hvilket danskeren fik nævnt undervejs, da han gæstede podcasten.

Palsgårds besøg bar endda frugt, da han gik ind til det uvidende om han ville stille op til årets WSOP Main Event, mens nu efter podcast-besøget melder sig 100% til at tage del i årets største pokerbegivenhed.

– Han siger i streamen, lige efter jeg går af, at han vil købe et stykke af min Main Event hvis jeg spillede den – og det er han ikke den første der har sagt! Så det betyder at jeg spiller Main Event, og Somerville køber en andel, siger Jonas Palsgård til Pokernyhederne.

Du kan høre hele afsnittet, hvor Palsgård fortæller om sit dybe WSOP-run, i linket herunder. Palsgård træder ind ved 106 minutters-mærket.

Link til PokerNews-podcasten.

Navigate