Kun fire nationer er bedre end Danmark til at spille online-turneringer

Danmark sporter en imponerende høj placering blandt verdens bedste nationer, når det kommer til online-turneringer.

2015 har været et særdeles godt år på online-turneringsfronten for Danmark. Især Allan Bække og den anonyme ‘x_zola25’ har holdt fanen højt og scoret både høje og konsistente placeringer på PocketFives’ verdensrangliste, hvor de begge har haft mange uger i top-10.

Nu høster Danmark så yderligere frugt af ikke blot de to, men de mange danske turneringshajers flotte arbejde.

Læs også: <a” href=””/online-poker-allan-baekke-sifosis/allan-baekke-er-verdens-sjettebedste-online-turneringsspiller”>Allan Bække er verdens sjettebedste online-turneringsspiller

Danmark er således oppe at runde på en imponernede femteplads over de bedste online-nationer i verden til at spille online-turneringer. Igen er der tale om ranglisten hos den anerkendte turneringsportal PocketFives.

Danmark har længe været at finde i top-10. I 2013 sprang man op til en syvendeplads, inden man røg ned igen. I 2014 var man oppe at runde en niendeplads, mens den nuværende placering altså er den klart bedste længe – måske endda nogensinde.

Læs også: <a” href=””/pocketfives-mads-smith-hansen/danmark-er-syvende-bedst-i-verden-i-online-turneringer”>Danmark er syvende bedst i verden i online-turneringer

Sådan ser top-10 ud:

Artikelfoto: Allan ‘Sifosis’ Bække og Martin ‘Skrigepas’ B. Hansen besidder de to øverste pladser på den danske rangliste og er altså de to største bidragsydere til den flotte danske placering.

Navigate