Kvallede sig til Vegas-tur for $5: En helt suveræn oplevelse

Det behøver ikke være dyrt at kvalificere sig til Danske Spils årlige Las Vegas-tur. Bare spørg hobbyspilleren Esben Løvborg, der fik en oplevelse for livet. Pris: $5.

Der var som altid et godt miks af professionelle og hyggespillere, da Danske Spil Poker afholdt deres årlige Las Vegas-promotion-tur, Pokerchefen, anno 2016.

I kategorien af hyggespillere på årets tur finder vi utvivlsomt Esbjerg Løvborg, 46-årig socialpædagog fra Viborg.

Han var utvivlsomt den, der måtte have færrest dollars op af lommen for at kvalificere sig til Vegas.

Esben Løvborg vandt nemlig en såkaldt Mega Kval på Danske Spil Poker, hvor han vekslede et indskud på beskedne $5 til en tur på Pokerchefen.

Har aldrig været i USA
Og det er en oplevelse, han sent vil glemme.

– Det har været en helt vildt god oplevelse. Helt suverænt. Næsten ikke til at forstå. Jeg har aldrig været i Las Vegas før. Faktisk ikke engang i USA, så det har været helt perfekt, fortæller hobbyspilleren fra Viborg om årets Pokerchef-tur.

Esben Løvborg spiller normalt turneringer i størrelsesordenen $5-$10, så Mega Kvallen på Danske Spil var en helt perfekt mulighed for at vinde en tur til Vegas.

Alle har været imødekomne
Her har han trods status som absolut hyggespiller langt fra følte sig uden for.

– Alle har været imødekomne og hjælpsomme. Også dem, der lever af dem. Der kunne man måske godt have troet, at det ville være nogle egoer, men det har slet, slet ikke været sådan.

Hobbyspilleren cashede desværre ikke i nogle af årets tre planlagte pokerturneringer.

Men det fjerner ikke indtrykket af en fabelagtig tur.

– Nej, bestemt ikke. Vi har alle sammen haft det godt og hyggeligt sammen med god mad, sjove spil og lidt sjusser. Det har været en helt perfekt kombination og virkelig godt arrangeret, lyder det fra Esben Løvbjerg.

Navigate