Lavede en cent om til $19.500: 99% ville ikke have foldet de hænder

Thomas Yates kvallede sig online for en cent til WSOP Main Event, hvor han fik en 486. plads til $19.500. For at komme i pengene lavede nogle meget stramme folds, som 99 % af de andre spillere aldrig ville lave.

Der har i gennem tiderne været en del solstrålehistorier ved WSOP Main Event, hvor hobbyspillere har klaret sig godt og cashet.

Britiske Thomas Yates er én af dem i år, da han formåede at komme dybt efter at have kvallet online. 

Der er rigtig mange satelitter online, men Yates havde klaret sig helt fra bunden, hvor han startede med at spille en kval til kun en cent. Han kæmpede sig gennem en masse steps, hvorefter han så til sidst shippede en WSOP Main Event-pakke til $13.000.

Hans mål for turnerngen var at cashe, og det nåede han som bekendt. Han spillede dog virkelig stramt for at nå pengene.

– Jeg spillede så stramt som en kamels røv i en sandstorm, fortæller han til Pokerlistings.com.

Yates kommer herefter med en række eksempler, hvor det må siges, at han nok har spillet lidt strammere end de fleste andre i feltet.

– Jeg har foldet Es-Konge, damerne. 99 % af gutterne derude ville aldrig have foldet, hvad jeg har, for at være sikker på, at jeg fik de $15.000.

En meget glad Thomas Yates, da boblen sprang.

Briten løsnede dog op, da boblen sprang, hvilket nok hjalp ham til at få en 486. plads til $19.500. Det har været en fantastisk oplevelse for Yates, og han håber da også på at være med næste år.

– Det er bare fantastisk. Jeg bliver nødt til at gøre det igen næste år. Jeg bruger måske to cent næste år. Men jeg bliver nødt til at gøre det igen. Jeg elsker det bare. 

Du kan se hele interviewet herunder.

 
Artikelfoto: Thomas Yates af Pokerlistings.com 

Navigate