Livestream: Se highrollere dyste i gigantturnering

I aften og i nat stjerner og rigmænd dyste i $300.000-turneringen Super Highroller Bowl, og du kan følge dag 1 direkte på livestream.

Fra kl. 23.00 i aften, dansk tid, bliver der for alvor lukket op for godteposen for pokerelskende railbirds verden over. 

Her går starten på Super Highroller Bowl med $300.000 i buy-in, hvilket i den grad udelukker de glade amatører medmindre man har godt med penge på kistebunden. 

Turneringen er capped ved 49 deltagere, og de sæder er for længst blevet udsolgt. Når man kigger ned over feltet, så er der ikke mange bløde spots. Der er lidt rigmænd som David Einhorn, Bill Perkins og Brandon Steven, men det er mest af alt stjerner som f.eks. Doug Polk, Jason Mercier, Andrew Robl, Ben Tollerene, Dan Colman, Connor Drinan og Daniel Negreanu.

Der er ingen rake i turneringen og derudover er der added $300.000, så der er $15.000.000 på højkant. Heraf er der reserveret fuldfede $5 millioner til vinderen. Hvem der nupper dem, kan man få en indikation af i aften og i nat, hvor dag 1 skal spilles. Du kan følge slagets gang på Twitch herunder.

Watch live video from PokerCentral on www.twitch.tv 

Navigate