Livestream: Se stjernerne dyste ved gigantisk highroller i Australien

Masser af stjerner er i øjeblikket i gang med dag 1 ved Aussie Millions $100.000, og du kan følge dem direkte på livestream med holecards.

Flere af de store pokerstjerner var i går i ilden ved Aussie Millions $25.000 Challenge, hvor Chance Kornuth som bekendt gik hen og vandt. De har ikke fået meget tid til at slappe af, da starten nu er gået på den næste Super Highroller.

Indsatsen er lige blevet stivet en sjat, da der er tale om turneringen $100.000 Challenge. Det gør selvføgelig feltet lidt mere eksklusivt, men der er allerede blevet lavet 30 entries i løbet af de første levels på dag 1.

Spisepausen ved turneringen er netop afsluttet, hvilket betyder, at der nu er livestream fra turneringen. Feature table er en decideret lækkerbisken for railbirds, da det blandt andre består af Phil Ivey, Fedor Holz, Mike McDonald, Jeff Rossiter, Martin Jacobson og Ben Tollerene.

Det hele vises endda med holecards, så man for alvor kan få et indblik i pokerstjernernes spil.

Du kan følge livestreamet herunder, hvor Jason Somerville er kommentator.

<

iframe src=””player.twitch.tv/?channel=jcarverpoker”” width=””620″” height=””378″>Watch live video from jcarverpoker on www.twitch.tv 

Navigate