Lørdagssejre til Dazzy og X_Zola25

De to danske turneringshajer, Dennis ’Dazzy’ Plejdrup og ’X_Zola25’ skød weekenden i gang med to velbetalte sejre.

Det er søndag, hvilket betyder, at alverdens turneringsgrindere allerede er i gang med ugens største program. I går tog de to dansker esser Dennis ’Dazzy’ Plejdrup og ’X_Zola25’ imidlertid forskud på glæderne, og det fik de ingen grund til at fortryde.

 

’X_Zola25’, som ellers har brokket sig over lidt startvanskeligheder i det nye år, havde allerede varmet op i fredags med en anden- og en tredjeplads på PartyPoker til en samlet gevinst på lige knap $8.000, og i går lykkedes det ham så at stryge helt til tops samme sted, da han vandt sitets Highroller til flotte $10.500.

 

Helt så meget skæppede det ikke i kassen, da Dennis ‘Dazzy2004’ Plejdrup tidligt i morges tog sig af Nightly $162, men 7.030 skattefrie dollar er trods alt noget, der ligner en månedsløn for gennemsnitsdanskeren. ’Dazzy’ udmanøvrerede et felt på 218 spillere.  

 

Afslutningsvis kan vi tilføje, at PocketFives pt højest rangerede dansker, Simon ’IgorK’ Rønnow også er godt i gang med at præstere en fornem weekend. 

 

Fredag vandt han to $109-turneringer på PokerStars til henholdsvis $5.550 og $3.382, hvilket blev krydret med en femteplads til $1.250, inden han i går slog et smut forbi PartyPoker, hvor han blev runner up i sitets daglige Heavyweight-turnering til $2.900.

 

Og måske der er mere dansk guld at hente på PartyPoker i de kommende dage. I hvert fald begynder sitets turneringsserie Powerfest i dag. Det kan du læse mere om her.

Navigate