Mads Stenninge Petersen vinder The Hot $109

Danskerne skød forbi i søndagens majors, men Mads Stenninge Petersen sørgede for, at der alligevel var lidt at skrive hjem om i The Hot $109, da efter en deal sikrede sig sejren.

Der var lagt i oven til en stor søndag. Udover de sædvanlige store søndagsturneringer, så var MicroMillions Main Event på menuen, men desværre formåede de danske spillere ikke rigtigt at tage for sig af retterne.

 

De blankede i Sunday Warm Up, Sunday Million og MicroMillions Main Event blev ‘Jarlen85’ bedste dansker på en 19.plads til $2.720.

 

Mads Steninge ‘dotschulz’ Petersen spillede sig dog på finalebordet i The Hot $109, hvor han med tre mand tilbage fik flækket en deal sammen med sine to modstandere. Kort efter der var givet håndslag, sendte han først ‘Krohnh4and’ fra Brasilien og bagefter ‘szymek1908’ fra Polen på porten og kunne dermed juble en førsteplads til $15.472.

 

Vi bliver nødt til at kigge rundt i småtingsafdelingen for at finde yderligere danske resultater at berette om, men kan tilføje at nummer ét på pocketfives rangliste over danske spillere, Simon ‘IgorK’ Rønnow, også hev en sejr i land, da han strøg til tops i en $109-turnering. Sejren gav $1.970.

Navigate