Mercier og Selbst i Twitter-krig

Det lader til, at der så småt er opstået mere end blot almindelig kold luft imellem de to PokerStars-kollegaer Jason Mercier og Vanessa Selbst.

Under PokerStars Carribean Adventure i januar måned indgik Vanessa Selbst og Jason Mercier et propbet, hvor Mercier ville få pengene 180 gange tilbage, hvis han her til sommer skulle gå hen og vinde tre bracelets. Mercier satsede $10.000.

 

Mercier nuppede det første for et par dage siden 27 NL Championship, og da han pludselig sad heads up i 7 Card Razz-turneringen i går, så begyndte det tilsyneladende at gå op for Selbst, at der nu var en realistisk chance for, at hun kunne gå hen og tabe $1,8 millioner.

 

Selbst prøvede at købe sig ud af bettet for $100.000, men Mercier afviste. Det fik Selbst til at anklage Mercier for at udnytte hende i en situation, hvor hun tilsyneladende havde været stangstiv. Hun skrev således på Twitter, at de to Team PokerStars-kollegaer havde indgået væddemålet på et tidspunkt, hvor hun havde fået så meget indenbords, at hun var tæt på at få et blackout.

 

Mercier beskyldte hende til gengæld for at overdrive og henviste til, at bettet blev indgået under en middag for PokerStars-sponserede spillere, hvor der ikke just var nogle, som sejlede rundt i alkoholtåger.

 

Nu har Selbst så følt sig nødsaget til at poste hele sin version af den spegede situation på Twitter:

 

 

 

 

Navigate