MicroMillions vender tilbage

På søndag gør den populære lowroller turneringsserie, MicroMillions, comeback på PokerStars.

MicroMillions er målt på deltagerantal verdens med populære turneringsserie. Over 14 millioner entries har serien trukket over de seneste 11 afviklinger, og nu på søndag vender den tilbage.

 

Den 12. udgave af MicroMillions strækker sig over to uger, fra d. 17. juli frem til den 31. juli, og kommer til at byde på ikke færre end 90 events. Alle turneringer kommer til at ligge i prislejet fra $0.11 til $5.50 med den $22 dyre Main Event, som eneste undtagelse. Main Event spilles den 31. juli med $1 million i den garanterede præmiepulje.

 

I perioden spilles der seks events om dagen. Fem i disciplinen NL Hold’em, én i en anden pokervariant.

 

– MicroMillions er en ekstremt morsom turneringsserie, og jeg kommer både til at spille og livestreame fra den i løbet af de næste par uger. For folk, som ikke har store bankrolls og kun har begrænset tid til at spille i, er disse hurtige MicroMillions-turneringer gode muligheder for at vinde store summer, lyder det fra Team PokerStars Online-spilleren, Kevin Martin, i en pressemeddelelse.

 

Som noget nyt, kommer MicroMillions til at byde på en ‘last mand standing’-konkurrence, hvor der $1.000 til den spiller, som lykkes med at cashe flest dage i træk, fra turneringsseriens begyndelse. Konkurrencen stopper, så snart, der ikke er flere spillere, som har cashet hver eneste dag.

Du kan se det hele programmet for MicroMillions på pokerstars.dk.

Navigate