Mizzi smadrede Rast i stor boksekamp

I nat dansk tid kæmpede highstakeskollegerne Sorel Mizzi og Brian Rast i en boksekamp til fordel for velgørenhedsorganisationen REG Charity. Mizzi udboksede Rast og vandt i tredje runde.

Der var for alvor lir for pokerfans og de store pokerproer til stede i nat, da highstakescheferne Brian Rast og Sorel Mizzi i nat stødte hovederne sammen i en boksekamp i Las Vegas.

Læs også: Highrollere mødes i stor boksekamp i Las Vegas

Det er normalt grundet et stor propbet, at to highrollere mødes i ringen, men denne gang var det med baggrund i velgørenhedsorganisationen REG Charity, som er stiftet af andre pokerstjerner. Alt overskuddet fra kampen går nemlig til REG Charity.

Kampen blev arrangeret for ikke så længe siden, men da kampen i nat dansk tid gik i gang, så var der et ganske flot fremmøde i Syndicate MMA Gym i Las Vegas, hvor det hele skulle foregå. Blandt de fremmødte var blandt andre Dan Bilzerian, Phil Laak, Antonio Esfandiari, Jennifer Tilly og Maria Ho. 

Boksekampen mellem Rast og Mizzi var sat til at gå fire runder á to minutter, men så langt nåede de aldrig. Dommeren stoppede kampen 15 sekunder inde i tredje runde, da han vurderede, at Rast havde fået tæsk nok. Mizzi tog sig dermed af sejren, men inden han fejrede det for meget, så kvitterede han med at give Rast et knus.

Hele kampen blev foreviget på Periscope, og du kan se det hele her. Du kan dog kun se det via appen på din iPhone eller Android-telefon.

Artikelfoto: Screenshot fra kampen

Navigate