Mogens Hansen casher igen!

Danske Mogens Hansen har vist sig at være en rød/hvid énmands-hær ved Aussie Millions. Tidligere i dag cashede han for tredje gang i turneringsserien.

Forleden kunne vi her på Pokernyhederne berette om en dansk bronzemedalje ved Aussie Millions, da Mogens Hansen klonkede en tredjeplads til AUD$44.890 (218.000 danske kroner) i Event 16.

 

I fredags var han så tæt på at ramme endnu et finalebord, da han i Event 19 ($2.250 NL Hold’em Shot Clock Six Max) blev nummer 14 til A$ 6,920, og sandelig om ikke Mogens Hansen var på spil igen tidligt i morges, dansk tid, i én af turneringsseriens allersidste events, en $1.025 NL Hold’em Shot Clock Turbo-turnering.

 

Desværre boblede Mogen Hansen akkurat finalebordet, da han blev ekspederet ud på en tiendeplads til $3.760. I stedet for en plads imellem de sidste ni, så måtte han altså se til fra railen, da afgørelsen faldt.

 

I sidste ende gik sejren til den tyske EPT Prag-vinder, Martin Finger, som i den afgørende heads up slog Peter Chen, da han med et massivt chipsmæssigt overtag havde et let kald med to tiere, da Chen skubbede med es-fire.

 

Martin Finger holdt hjem, og så kunne han juble over en sejr til $42.605.

 

– Jeg løb som Gud. Jeg fik bare gode kort under hele finalebordet, lød det ganske beskedent fra sejrsherren, efter triumfen var i hus.

Navigate