Moorman rammer endnu en WPT-Royal Flush og vinder stor bonus

Det er vanvittigt sjældent, at man rammer en Royal Flush, men det har Chris Moorman alligevel formået at gøre to gange denne WPT-sæson. Anden gang var ved WPT Nottingham, hvilket gav ham en bonus.

Det er rigtig sjældent, at man rammer en Royal Flush i poker. Chancen for at ramme en, er faktisk kun 30.939 til 1, hvis det antages, at man spiller samtlige hænder til river og der bruges mellem 0 og 2 hole cards. Med andre ord, så skal der bankes et ordentligt antal hænder i gennem, da alle hænder ikke går til river.

Når man spiller live, hvor spillet går langsomt, så burde der altså gå rigtig lang tid mellem, at man rammer en Royal Flush. Det har dog ikke stoppet den engelske turneringsspecialist Chris Moorman i at lave to af slagsen på bare en halv WPT-sæson. 

Den første kom sidst i august ved WPT Legends of Poker, mens nummer to kom for et par dage siden ved WPT Nottingham. Hvad Moorman ikke vidste var, at der fulgte et luksuriøst cruise ombord på Royal Caribbean’s Oasis of the Seas med.

– Ja, det var ret surrealistisk. Jeg var faktisk ikke rigtig klar over det. Jeg vendte faktisk bare min hånd, den anden havde foldet, og jeg var faktisk lidt tiltet, at jeg kun vandt en lille pot. Så gik alle amok, og jeg var sådan, okay det er en Royal Flush, men de andre sagde, nej du har vundet et cruise. Så det var lækkert, fortæller englænderen til PokerNews.com efter hånden.

Det var først ved denne Royal Flush, at han fik en bonus ud af det, da promotionen med bonussen ikke var der under WPT Legends of Poker. 

 

Navigate