MortenVM og X_Zola25 slog til på Danske Spil

Det var ikke kun på PokerStars, at de danske spillere slog til i søndagsnatten. Morten ‘MortenVM’ Mortensen og ‘X_Zola25’ hentede således flotte og velbetalte sejre på Danske Spil Poker.

I al SCOOP-virakken, kan det godt være svært at huske på, at der også spilles poker andre steder på nettet, men det roder vi bod på nu.

 

For mens horder af danske turneringshajer smæskede sig i de tre udgaver af SCOOP Main Event, så lykkedes det i al ubemærkethed for Morten ‘MortenVM’ Mortensen og ‘X_Zola25’ at tilluske sig et par sejre på Danske Spils pokerklient.

 

Først slog ‘X_Zola25’ til i sitets Heavyweight-turnering med $50,000 i den garanterede pulje. Efter at have slået russiske ‘CafedelMar123’ heads up, kunne den aarhusianske turneringshaj proppe saftige $11.500 i baglommen for veludført arbejde.

 

‘MortenVM’ ville dog ikke stå tilbage for sin landsmand, så lidt senere på natten gik han hele vejen til den afsluttende heads up i Powerfest Event 170, hvor han uden deal eller andre fiksfakserier satte en sagesløs ‘OjanViskaSyn’ til vægs og hapsede de $10.000, der var i førstepræmie.

 

På PokerStars lykkedes det i øvrigt for Mickey ‘mement_mori’ Petersen at hente en sejr i en $109 6 Max Hyper Turbo-turnering, hvilket gav et afkast på $8.560.

Navigate