Mr. Longhit om Vegas-debut: Alt var som jeg havde håbet

Mads ’Mr. Longhit’ Bertelsen var for første gang nogensinde i Las Vegas på Danske Spil Pokers Pokerchef-tur. Den bliver nok ikke sidste gang, fortæller den danske turneringshaj.

I alt 16 deltagere var med på Danske Spil Pokers årlige tur til Las Vegas, hvor man for fjerde år i træk skulle kåre en ny Pokerchef.

Med på turen var blandt andre Mads Bertelsen, der nok er mere kendt i pokerkredse som Mr. Longhit.

Med hans mange fine turneringsresultater in mente kunne man måske godt på forhånd have udpeget ham som favorit til at løbe med Pokerchef-titlen.

Sådan gik det dog ikke for Mr. Longhit, der måtte ’nøjes’ med $400 i bounties i den $300 dyre turnering, som Pokercheferne spillede på Venetian, hvilket ikke kunne matche Kenneth Tømmings samlede cashes på $504.

Men pokeren var nu heller ikke det altafgørende for Mads Bertelsen, der var i Las Vegas for allerførste gang.

– Jeg havde en klar forventning om, at der skulle hygges på turen. Og det blev der også. Det har været en god oplevelse, og det har været sjovt at se alle de store hoteller. De er ret imponerende. Så på den måde var Las Vegas alt det, jeg havde håbet på, fortæller Mads Bertelsen om årets Pokerchef-tur.

Der blev dog også tid til en del poker. Men for ’Mr. Longhit’ blev det faktisk mest til cashgames, som nu også har ry for at være til den saftige side i Syndens By.

Et rygte som Mads Bertelsen efter at have stiftet bekendtskab med spillene godt kan nikke genkendende til.

– Spillene var faktisk blødere, end jeg havde regnet med. Der sad mange ældre mennesker og nits, der limpede hele tiden og generelt var alt for passive. De var ret nemme at spille mod, så på den måde var det saftigt. De hårdeste spil var nok, når vi satte os ned en håndfuld danskere sammen. Så blev der 3- og 4-bettet markant mere end ellers, fortæller Mads Bertelsen om oplevelserne fra filten i Las Vegas.

Debuten i Las Vegas har uden tvivl givet ham mod på flere besøg i byen, der aldrig sover. Formentlig allerede i 2016.

– Jeg regner med at skulle på roadtrip i USA med min kæreste næste år engang, og der skal vi helt sikkert forbi Las Vegas. Så skulle der nok blive tid til at spille lidt kort også, smiler Mr. Longhit.

Det bliver dog efter alt at dømme ikke i forbindelse med sommerens WSOP, hvilket ellers kunne lyde som en oplagt mulighed for en turneringshaj.

– Nej, jeg tror faktisk, det er for varmt om sommeren til, at en roadtrip er rigtig fed. Så er det bedre ligesom nu i oktober eksempelvis, hvor vejret stadig er rigtig fint, lyder den afsluttende bemærkning fra Las Vegas-debutanten Mads ‘Mr. Longhit’ Bertelsen.

Artikelfoto: Mads Bertelsen i vanlig aggresiv stil under en turnering på Venetian på årets Pokerchef-tur.

Navigate