MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene

Daniel Smits Bertelsen aflagde i går highstakesbordene på PokerStars et visit, og det fik han ingen grund til at fortryde.

Det er efterhånden sjældent, at vi kan bryste os af danske spillere på PokerStars’ højeste takster. De dage, hvor Gus Hansen og Theo Jørgensen var en fast bestanddel på $50/$100 og opefter, er for længst forbi.

 

Derfor knipser vi også ivrigt med fingrene, når en rød/hvis spiller endelig forvilder sig ind i det forjættede land, og hvis det oven i købet følges op med et flot plus, som det var tilfældet for Daniel Smits Bertelsen i går, så vil begejstringen her på redaktionen ingen ende tage.

 

‘MrSmits’ havde nemlig en imponerende aften på PLO $50/$100, hvor han fordelt over 205 hænder fik skrabet $29.810 sammen. Det store overskud komme ikke mindst i hus takket være denne pot:

 

Preflop hejser den danske PLO-haj puljen op med et 3-bet til $1.470 fra knappen. Den oprindelige raiser, ‘Jedimaster82’, kalder som den eneste.

 

MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 1 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 2 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 3

 

På floppet sker der straks ting og sager. ‘MrSmits’ følger op med et continuationbet til $3.205, og snap-caller for sine sidste knap $8.000, da ‘Jedimaster82’ sætter ham all in.

 

‘MrSmits’

 

MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 4 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 5 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 6 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 7

 

‘Jedimaster82’

 

MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 8 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 9 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 10 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 11

 

De to spillere kører turn og river to gange, og da første ombæring falder

 

MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 12 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 13

 

og anden:

 

MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 14 MrSmits med indbringende dag på highstakesbordene 15

 

, så sluprer ‘MrSmits’ hele puljen på $25.571 i sig.

 

Dagens største vinder blev i øvrigt Mikael ‘ChaoRen160’ Thuritz med et plus på lidt over $80.000. Den største taber blev Daniel ‘Jungleman12’ Cates, som dryssede hele $164.924.

Navigate