NBA-sportsbetter: Stor pokerstjerne har snydt mig og skylder syv cifre

Den vildt dygtige NBA-sportsbetter og hobbypokerspiller Haralabos Voulgaris fortæller i et nyt interview, at en meget kendt pokerspiller med stor sandsynlighed har snydt og skylder ham et syvcifret beløb.

Haralabos Voulgaris er en af verdens absolut bedste sportsbettere. Han har i mange år renset af på NBA-markedet, men en gang i mellem får han også tiden til at gå med poker.

Han har gennem årene fået mange pokerbekendtskaber, hvilket ikke har været uden problemer. Det er tidligere kommet frem, at Erick Lindgren skylder ham en god skilling. Det viser sig nu ikke at være en svale, da Voulgaris i et interview med Joey Ingram fortæller, at en meget kendt pokerspiller skylder ham et syvcifret beløb på grund af noget muligt snyd.

– En NVG-superhelt(News, Views and Gossip), jeg vil ikke sige hans navn. Det her er det tætteste jeg er kommet på at blive scammet. Jeg havde den her gut, folk kan spekulere i chatten, hvem det er, men den her person enten løj om at have en stor konto vi kunne bette. Så den her gut skylder mig en masse penge, syv cifre, fortæller han og fortsætter.

– Han placerede bets for mig gennem en bookmaker, og jeg er ikke blevet betalt siden 2013 eller 2012. Så nu spekulerer jeg, om han overhovedet placerede betsne eller om bookmakeren ikke eksisterede. Noget skete, jeg ved ikke hvad, men det er en mærkelig situation. Det vil chokere mig, hvis folk kan gætte, hvem det er. Det er ikke E-Dog(Erick Lindgren red.).

Joey Ingram spørger herefter, om det er Tom Dwan. Det vil Voulgaris ikke svare på.

– Jeg vil ikke sige, hvem det er. Men jeg vil sige, at den her person er en stor undskylding efter den anden for, hvorfor han ikke kan betale mig de penge han skylder mig.

Folk på TwoPlusTwo.com har været i gang med lidt detektivarbejde, hvilket har fået de fleste til at tro, at der er tale om Tom Dwan. Derudover tror nogle, at det er Phil Ivey.

Voulgaris er ikke helt sikker på, hvordan det hele foregik, men det er helt sikkert, at pokerstjernen skylder ham pengene.

– Jeg ved ikke om han selv prøvede at booke mig, eller om han tabte dem på noget andet. Jeg ved det ikke.

– Jeg tror han placerede væddemålene, men man kan godt se argumentet for, at han ikke gjorde. Man kan ikke gøre noget ved det.

Det undrer også Voulgaris lidt, at denne person ikke rigtigt har ændret livsstil til det ringere. Han har åbenbart skruet op for forbruget.

– Det andet er, at den her person skulle være i stand til at betale dig. Det ligner ikke, at hans livsstil har ændret sig på nogen måde. Man kan endda argumentere for, at det er gået den modsatte vej. Han har stadig action og laver ting. Hvorfor betaler han mig ikke? Jeg kan vel sagsøge ham. Det vil være et mærkelig søgsmål, lyder det fra den canadiske sportsbetter.

Navigate