Neglebiddende spænding i PokerChef-ligaen

Det er tæt i toppen af PokerChef-ligaen på Danske Spil, hvor 24 spillere kæmper om fire pladser til Las Vegas.

En institution i det danske pokermiljø. Således beskriver Danske Spil deres Pokerchef-tur til Las Vegas og der er på ingen måde tale om en overdrivelse. Pokernyhederne. com har selv været med, og kan bevidne, at der er tale om en oplevelse for livet.

 

Halvvejs igennem Pokerchef-ligaen er det på sin plads at gøre status. Der er spillet fire ud af de i alt otte turneringer, hvor fire spillere kvalificerer sig til den legendariske Las Vegas-tur. Og det er spændende. Rigtigt spændende.

 

Der er nemlig trængsel i toppen, hvor flere spillere ligger inden for en lille margin. Intet er altså afgjort endnu. Førstepladsen indtages af ‘MaltheE’, som kvalificerede sig til PokerChef-ligaen via $1-ranglisten. Nummer fire er PLO Hi/Lo- og turneringshajen Mads Bertelsen, mens altid giftige Simon ‘shp2000dk’ Hoffmann Petersen ikke skal afskrives blot fordi han tulrer rundt på en lidet flatterende 10.plads. 

 

Blot to point adskiller nummer ét og fire, men selv den forreste kvartet har slået et lille hul ned til forfølgerne, så er intet afgjort endnu.

 

 

Simon ‘shp2000dk’ Hoffmann Petersen tabte tidligere på året et propbet. Der blev væddet tungt på hvem der kunne tilbagelægge 100-meterdistancen hurtigst. ‘shp2000dk’ var dog et stort nok menneske til at hylde sin modstander (Midterst i billedet uden briller) efter nederlaget.

 

 

Navigate