Negreanu rammer straight flush mod quads i sin egen turnering

PokerStars arrangerede i går en turnering i forbindelse med Daniel Negreanu-dokumentaren ‘KidPoker’s premiere på Netflix. Negreanu var tæt på selv at vinde den.

Filmen ‘Kid Poker’ fik i torsdags premiere på Netflix, dog desværre ikke i Danmark, og har siden høstet flotte anmeldelser og rosende kommentarer fra pokerkollegaerne på de sociale medier.

 

Dokumentaren fortæller historien om Negreanus barndom og ungdom i Canada, hans beslutning om at flytte til Las Vegas som 21-årig, hans triumf som yngste WSOP-vinder nogensinde (på det tidspunkt) som 23-årige og hans succes lige siden, som har ført til, at han der den mest vindende pokerspiller nogensinde med over $32.000.0000 i cashes.

 

I anledning af filmens premiere på Netflix, afholdte PokerStars.net i går en Play Money-turnering med Negreanu som både vært og deltager. Og sandelig om ikke Negreanu ikke blot gik dybt, men også ramte finalebordet i sin egen turnering. Blandt andet takket være et helt usandsynligt setup, hvor den canadiske verdensstjerne ramte straight flush mod quads i ottere.

 

– Unreal. Just beat quad 8’s on the river making a straight flush… For play money.

 

En opmærksom seer på Twitch formåede at forevige øjeblikket med et screenshot, som du kan se her:

 

 

@RealKidPoker @PokerStars wow kidpoker destrozando un poker de 8 aplausos pic.twitter.com/VBxX4mGzaj

— luis talledo (@lujatasi) June 4, 2016

 

Negreanu endte med at løbe med tredjepladsen og score lidt over 90 millioner playmoney. Han vil dog sikkert gerne have gemt skrubbet til aftenens WSOP Event 3 ($10.000 7 Card Stud Championship), hvor der er rigtige skejser på spil

Navigate