Nitsche fik 10 minutter i Main Event – nåede at bytte procenter

Der blev tale om en yderst kort fornøjelse for Dominik Nitsches vedkommende i Aussie Millions Main Event. Tyskeren nåede knap at sætte sig ned, før han var blevet sendt ud igen.

Man tager ikke munden for fuld, hvis man kalder Dominik Nitsche for én af verdens bedste turneringsspillere. Tyskeren har sat hakker ud for tre WSOP- og én WPT-titel i bæltet, og forleden ramte han finalebordet i Aussie Millions $25.000 Highroller.

 

Det bliver dog ikke til et Aussie Million Main Event-trofæ i denne omgang for turneringsspecialisten. Dominik Nitsche spillede Dag 1B i går, og efter blot 10 minutter ved filten, var han blevet ekspederet ud af turneringen, da hans ramte set mod over-set.

 

Forinden havde han dog nået at swappe fem procent med hans gode ven og kollega, Rupert Elder, hvilket englænderen ikke kunne lade være med at smide en kommentar om på Twitter.

 

 

Det skal dog nævnes, at selvom Elder holdt lidt længere end Nitsche på Dag 1C i dag, så er også han fortid i turneringen, og på den måde endte swapperiet ud med en fair nul-løsning.

 

Nitsches landsmand, Boris Becker, er i øvrigt også i Melbourne i forbindelse med tennisturneringen Australian Open, og også han valgte at spille med på Dag 1B i går, men den tidligere tennisstjerne røg på ét af dagens sidste levels.

Navigate