November-status: Ivey brillerede, men mystisk tysker var alle overlegen

November stod i comebackens tegn for månedens tre mest vindende online-spillere.

En overraskende begivenhedsrig highstakes-måned er forbi.

Overraskende fordi den kommer i kølvandet på Gus Hansen og Viktor ‘Isildur1’ Bloms farvel til Full Tilt Poker-sponsorater, hvilket flere troede ville betyde mindre liv i de dyre borde.

Det har vist sig ikke at holde stik. Det er således tid til at gøre status over en highstakes-november, der i den grad stod i comebackens tegn.

Først og fremmest for den mystiske tysker ‘SanIker’, der endte med at blive månedens mest vindende, takket være en flot slutspurt.

Lige over en million dollars vandt tyskeren, der ellers har været tabende gennem hele 2014. Med et er han nu med kurs mod at slutte året i plus, da tal fra HighstakesDB.com viser, at ‘SanIker’ er oppe med $100.000.

Comeback nummer to står den lige så mystiske PokerStars-spiller ‘EireAbu’ for. Ireren kunne ikke sætte en fod forkert tilbage i 2012, hvor han vandt over $2.000.000, men siden har han været som forsvundet fra highstakes-scenen.

I november er han imidlertid dukket frem ud af det blå med en pæn gevinst, der faktisk gør ham til årets hidtil mest vindende på PokerStars. ‘EireAbu’ hentede over $600.000 i november og er oppe med $874.000 for 2014.

Til at runde comeback-temaet af har vi ingen ringere end Phil ‘Polarizing’ Ivey, der siden 2011 slet ikke har været til at kende på nettet.

Han har tabt og tabt på online-fronten, som han før 2011 var herren over med et samlet plus på $19.000.000. Men november stod i den gamle Iveys tegn, da han vandt $600.000 og pyntede lidt på et 2014-resultat, der stadig siger minus $1.900.000.

Novembers mest vindende ifølge HighstakesDB.com:

Og de mest tabende:

Navigate