Nu har PokerStars lavet tre Spin&Go-millionærer på en uge

Det skulle tage meget kort tid inden den første store vinder af PokerStars’ Spin&Go-jubilæum blev fundet inden nummer to og tre meldte sig i køen.

PokerStars har budt ind til Spin&Go’s første fødselsdag og der er blevet taget godt imod af kaffe og kage – og så altså en million dollars eller tre.

Mod slutningen af den forgangne uge fik en brasiliansk hobbyspiller ramt den ultimave jackpot på $1 million for bare $5, hvilket nu viser sig langt fra en enlig svale.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-spingo-samara-la%EF%BF%BDcio/fra-hobbyspiller-til-mangemillionaer-paa-21-minutter”>Fra hobbyspiller til mangemillionær på 21 minutter

Allerede dagen efter var der bid igen, da ‘wrawras’ – pudsigt nok ligeledes fra Brasilien – kunne se de syv cifre lyse op på skærmen, siden eliminere sine to modspillere for derefter at erklære sig for millionær. Denne gang for et buy-in på $100.

Og mindsandten om ikke hattricket fuldtendtes i går, hvor PokerStars måtte af med million nummer tre på under en uge.

Denne gang skulle PokerStars-kontoret på Isle of Man ikke kigge hele den lange vej mod Sydamerika, men kunne nøjes med at skæve den korte vej mod Storbritannien, hvor engelske ‘prophethicks’ residerer.

Han eller hun scorede den runde million dollars for et indskud på $5 – præcis ligesom brasilianske ‘Samara Lúcio’ gjorde det for fire dage siden.
<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>
Du kan læse mere om Spin&Go-fejringen på PokerStars.dk.

Navigate