Nu kan du for første gang kvalificere dig direkte til Pokerchef-turen

For første gang åbner Danske Spil Poker nu op for muligheden for at vinde en plads på Pokerchef-turen til Las Vegas gennem en normal satellit-turnering.

En plads på Danske Spil Pokers årlige Pokerchef-tur til Las Vegas er en eksklusiv en af slagsen, ikke mindst på grund af den oftest lange vej gennem eksempelvis Pokerchef-ligaen eller Hold DM.

Men nu åbner det danske pokersite for første gang muligheden for at vinde en plads på turen gennem én enkelt turnering. Det sker med den første Pokerchef-satellit nogensinde.

Den bliver spillet den 30. august og koster $400 at spille med. Danske Spil Poker garanteret mindst ét sæde til Pokerchef-turen.

For at alle skal have mulighed for at tage del i den store satellit har Danske Spil Poker igangsat et udvidet satellit-skema, så man kan sikre sig et buy-in til $400-turneringen for ned til $5. Og allerede fra i dag. Sådan ser programmet ud:

Som det antydes  i den midterste kolonne spilles $50-satellitten den 30. august klokken 19, så vinderen/vinderne kan nå at spille med i $400-satelitten samme dag klokken 21.

Pokerchef-turen inkluderer med Danske Spils egne ord:

Fly t/r
5 nætter på luksus hotel i Las Vegas
3-4 buy ins til forskellige pokerturneringer
2 X aftensmad
Velkomst/afskedsreception
Rundvisning i downtown Las Vegas
Masser af god lir

Turen finder sted fra d. 7.-13. oktober.
<a” href=””https://poker.danskespil.dk/kampagner/pokerchef_2015″>
Du kan læse mere om den nye mulighed for at komme med på Pokerchef-turen på Danske Spil Pokers hjemmeside.

Artikelfoto: De tre hidtige vindere af Pokerchef-titlen Michael Eriksen, Andreas Kanta og den regerende Pokerchef Michael Christensen.

Navigate