Ny Spin&Go-jackpot udløst to gange i den første uge

Det tog ikke lang tid før den første $100 Spin&Go var spillet og indtil den maksimale gevinst var blevet udbetalt for første gang. Og ganske kort tid efter skete det igen.

Det er kun en uges tid siden PokerStars lancerede den nye og hidtil dyreste Spin&Go i $100-klassen med en jackpot på op til $300.000.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-spingo/pokerstars-giver-spingos-et-ekstra-ciffer”>PokerStars giver Spin&Go’s et ekstra ciffer

Tilsyneladende har spillerne taget ganske godt imod den nye og dyre Spin&Go. I løbet af den første uge sprang maksimum-jackpotten allerede – og endda to gange.

Det er ikke offentligt kendt, hvor mange $100 Spin&Go’s, der blev spillet i løbet af den første uge, så om det reelt er usædvanligt, at jackpotten allerede er sprunget to gange, skal vi ikke gøre os til dommer over.

Lettere utroligt er det dog under alle omstændigheder, at begge de store jackpots blev vundet af spillere fra Ungarn og inden for få minutter, ifølge PokerStars.

De to ungarske spillere, ‘Lev729’ og ‘flesske’, fik hver især $300.000, mens deres i alt fire modstandere kunne se en trøstepræmie på $30.000 stryge ind på kontoen. Ingen danskere spillede med i de to Spin&Go’s.

Trods det store beløb er der ikke tale om den største Spin&Go-præmie hidtil. PokerStars har i korte perioder kørt $5 Spin&Go’s med op til en million dollars i jackpotten.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-spingo/vildt-1200000-spingo-udloest-tre-gange-paa-under-en-uge”>Vildt: $1.200.000-Spin&Go udløst tre gange på under en uge!

Navigate