Nymann Jensen: – Havde allerede booked billetterne hjem oppe i hovedet

EPT Dublins eneste tilbageværende dansker, Morten Nymann Jensen, var i går heldig, da han i en all in preflop med damer mod konger turnede et frelsende set.

Morten Nymann Jensen er en fantastisk historie. Til dagligt spiller han $5-, $7 og $11-tours på nettet. Han har kvalificeret sig EPT Dublin efter den HELT lange tur fra bunden af PokerStars’ steps-satellitter, hvor han lagde fra land i en SNG til blot 10 frequent player points.

 

-Som jeg kom længere op i steps, forsøgte jeg flere gange at kontakte PokerStars for at høre om jeg kunne veksle mine tickets til penge, og det samme, da jeg havde kvalificeret mig til EPT’en. Men de var ikke til at hugge eller stikke i, fortalte han Pokernyhederne forleden. At det ikke lykkedes er han nok meget glad for nu.

 

Morten Nymann Jensen er nemlig som eneste dansker stadig med i feltet ved PokerStars EPT Dublin. Der står kun 48 mand imellem ham og pengeplaceringerne, og selv hvis de ikke skulle lykkes at cashe, så kan han i det mindste glæde sig over, at han i går prøvede at sidde ved tv-bordet i en €5.000-turnering, og oven i købet havde selskab af verdensstjerner som Jaime Staples, Bertrand ’ElkY’ Grospellier og Pratyush Buddiga.

 

– Det var selvfølgelig en stor oplevelse, men jeg er helt færdig nu. Jeg er ret lang, og der var ikke meget plads til mine ben under bordet, så jeg sad helt sammenkrøllet. Forhåbentlig slipper jeg for tv-bordet i morgen (i dag red.), lød det fra Morten Nymann Jensen, da Pokernyhederne fangede ham umiddelbart efter Dag 2.

 

Kunne man mærke, at de store stjerner er en anelse bedre end dine normale modstandere i Selling Poker Klub?

 

– Ja, det kunne man godt. De ved lige præcist, hvad de skal gøre i et bestemt spot. De er rigtig dygtige, men det er ikke sådan, at jeg er duperet over dem. Det er poker, så man har altid en mulighed.

 

Hvordan ser du dine muligheder på Dag 3?

 

– Det er klart, at jeg har et svært udgangspunkt med blot 16 big blinds. Jeg må bare vente på en god hånd, og så hakke dem ind og håbe på det bedste. Men jeg er utrolig glad for at være nået så langt. På et tidspunkt var jeg all in med damerne mod kongerne, og der havde jeg allerede bestilt flybilletterne hjem oppe i hovedet, men var heldig at ramme et set. Så man kan sige, at alt sådan set bare er en bonus.

 

Morten Nymann Jensen har på Dag 3 blandt andet trukket de to hajer Adrian Mateos og Ismael Bojang. Livestream fra turneringen kan følges på Pokernyhederne fra klokken 13.30.

Navigate