Nyt hold danskere indtager Las Vegas: Pokercheferne er på vej

Mens et hold danske pokerspillere vender snuden hjemad tager en ny koloni over, når årets Pokerchef-tur til Las Vegas begynder. Du kan igen i år følge eksklusivt med på Pokernyhederne.

Andelen af danskere i Las Vegas er i disse dage væsentligt højere end normalt.

Mens deltagerne på Casino Copenhagen, Marienlyst og Munkebjergs ranglistetur til det amerikanske spillemekka så småt forbereder sig på at drage hjemad, gør besætningen på Danske Spils årlige Pokerchef-tur det stik modsatte.

Onsdag morgen tager de flyveren fra Danmark med kurs mod Las Vegas, hvor de den kommende uges tid får fyldt tasken med Las Vegas-oplevelser og naturligvis skal spille en hulens masse poker.

Følg med på Pokernyhederne
Danske Spil Poker har i år kvallet 16 spillere til Pokerchef-turen, der løber af stablen for fjerde gang. Flere er gengangere, hvilket understreger turens stigende popularitet.

Deltagerne er løbende blevet fundet ved eksempelvis direkte kvaller, samt det nyligt afholdte DM i holdpoker.

Læs også: DM i Holdpoker-vinder: Finalen var den vildeste gyser

Læs også: Sekretær ‘knaldede’ modstandere og nuppede en tur til Vegas

Ligesom sidste år har vi allieret os med den tidligere Pokernyhederne-skribent Michael Nielsen, der er blandt Pokerchef-besætningen og løbende vil berette om turen her på Pokernyhederne.

Mens du kan glæde dig til at følge med i den kommende uges tid kan du her se, hvordan det gik for sig, da Pokercheferne var afsted sidste år:

Navigate