Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller

Henrik Hecklen spillede i går aftes kvartfinale i den gigantiske $21.000 NL Heads Up SCOOP Highroller. Desværre formåede han ikke at avancere.

Den danske highroller og cashgamechef Henrik Hecklen klonkede sidste søndag lige knap en halv million dollar, da han blev runner up i SCOOP-seriens $21.000 8 Max-turnering, og i går havde en så mulighed for endnu et gigantcash i seriens lige så dyre Heads Up Highroller-turnering.

 

Hecklen havde spillet sig i en fin position med et kvartfinaleopgør mod ‘JLlama’, men desværre lykkedes det ham ikke at trække sig sejrsrigt ud matchen, som indledningsvist svingede frem og tilbage.

 

I løbet af første level tabte Hecklen et par store potter, hvor han måtte give op på river, men hver gang fik han kæmpet sig tilbage. Matchen var dermed helt lige indtil Hecklen tabte en stor 3-bettet pot, hvor hans es-konge ramte toppar på floppet, men i sidste ende måtte se sig slået at modstanderens turnede flush.

 

Hecklen var også ude og 3-bette i hvad der skulle vise sig at blive matchens sidste pot. ‘JLlama’ kaldte og det to spillere så et flop, der faldt:

 

Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 1 Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 2 Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 3

 

‘JLlama’ kaldte Hecklens c-bet og så var det tid til et turnkort.

 

Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 4

 

Hecklen check-kaldte et bet på 3.400 og blev dermed hængende til at se et riverkort.

 

Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 5

 

Hecklen checkede nok engang, men kaldte, da ‘JLlama’ satte ham all in for hans resterende 8.212 chips. Desværre havde ‘JLlama’ floppet et set med

 

Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 6 Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 7

 

, hvilket var mere en rigeligt til at slå Hecklens

 

Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 8 Øv! Kvartfinalen blev endestation for Hecklen i Highroller 9

 

Dermed måtte Hecklen stille sig tilfreds med at få $41.000 ud af sine anstrengelser, og så ellers glæde sig over, at han igen i aften har endnu et stort skud i bøssen, når han skal spille finale i SCOOP Main Event.

 

Turneringen blev i sidste ende vundet af ‘OtB_RedBaron’, som slog Henrik Hecklens banemand, ‘JLlama’, i finalen.

 

Resultat
1. OtB_RedBaron (United Kingdom) $229,600.00
2. Jake “”JLlama”” Abdalla (Australia) $131,200.00
3. KRab42 (Canada) $65,600.00
4. Trueteller (Russia) $65,600.00
5. kalashn1kovv (Slovenia) $41,000.00
6. Ben “”Ben86″” Tollerene (Canada) $41,000.00
7. hhecklen (Denmark) $41,000.00
8. Doug “”WCG|Rider”” Polk (Australia) $41,000.00

 

 

 

 

Navigate