Livsstil, livsstilsguide

Om os

Livsstilsguide er en lille flok af hobby skribenter som i tide og utide finder tid til at skrive lidt om et givent emne.

Vi er ikke professionelle skribenter eller journalister og læserne må derfor bære over med de manglende komma’er og punktummer. Livsstilsguide.dk er tiltænkt at udgive ganske almindelige menneskers oplevelser, og hele vejen igennem uredigerede skriverier.

Hvis du sidder og har lyst til at skrive en artikel, som du vil have op på livsstilsguide kan du sende os din artikel med tilhørende billeder til: info@livsstilsguide.dk

Vi tager ikke imod politisk propaganda, racistiske og på anden måde nedladende, eller negative artikler og forbeholder os ret til at afvise indsendte artikler. Har du spørgsmål, kan du ligeledes skrive en mail til os på ovenstående mail, eller via kontakt formularen som du finder i top menu’en.

Konstruktiv kritik som har grobund i virkeligheden kan dog tillades.

Ansvaret for de enkelte artikler ligger helt og holdent hos skribenten og livsstilsguide.dk lægger kun website, og hosting til rådighed gratis. Alias, eller pseudonymer er ok, så længe livsstilsguide.dk kender skribentens rigtige navn.