Onlinechef slår hårdt finalebord og får endelig sin store livesejr

Jonathan ‘Iftarii’ Jaffe har blandt andet to WCOOP-titler på sit cv, men den store livesejr har udeblevet. Den har han nu fået, da han tog sig af førstepladsen i WPT Montreal.

Amerikanske Jonathan ‘Iftarii’ Jaffe har renset af længe online, hvor han er i den eksklusive klub af dobbelte WCOOP-vindere. 

Liveturneringer har også fået solide skud. Her er det blevet til flere flotte cashes, heriblandt et kæmpe et i 2008, hvor han blev toer ved en WPT-turnering til $670.636. 

Dermed var der altså revanche i sigte, da han i nat spillede finalebord ved WPT Montreal. Jaffe var chipleader inden start, men med folk som Samuel ‘aaajack’ Chartier, Kevin MacPhee og ikke mindst sidste års WPT Player of the Year, Mukul Pahuja, som modstandere, så skulle han holde tungen lige munden.

Det formåede han at gøre i alle 135 hænder på finalebordet. Mukul Pahuja røg på tredjepladsen, hvor det så kun var Ratharam Sivagnanam, som stod mellem Jaffe og sejren. Den tog han så i den 135. hånd, da Jaffe kaldte et all-in med Es-Konge mod Ratharams Ti-Otte.

Onlinechefens første virkelig store livesejr var dermed i hus, og den indbragte ham $429.106. 

Artikelfoto: WPT.com 

Navigate