Palsgård buster, mens Brink fortsætter med at skrabe til sig

Det bliver desværre ikke til et dobbelt dansk EPT Barcelona-finalebord i år, da Jonas Palsgård er bustet tidligt på dag 5. Frederik Brink har derimod godt fat og indtager i øjeblikket en femteplads.

Da dag 5 ved PokerStars EPT Barcelona Main Event gik i gang, så var det med to danske helte blandt de sidste 36 spillere. Halvdelen af de danske skud er dog nu blevet smidt på porten.

Jonas Palsgård er desværre bustet tidligt på dag 5 efter en rigtig kedelig start. Han startede ud med at tabe med trips mod trips med en højere kicker, hvilket kostede en rigtig god sjat.

– Jeg er røget ned i 1.145.000 efter jeg kalder ned med 78 i spar på et 3488A-bord, og så har vildanden T8, skrev danskeren til Pokernyhederne kort efter start.

Herefter gik det desværre kun samme vej. Til sidst tabte han en hånd, hvor han kom ind på floppet med top par mod et flushtræk og et overkort. Modstanderen ramte sit overkort og danskeren tabte potten. Den hånd efterlod ham med kun med en ante, så han var automatisk all-in næste hånd, hvor han ikke kunne få startet et vildt comeback. Palsgård røg på 25. pladsen til $37.550.

Vi har dog endnu et dansk skud i turneringen, og her går det noget bedre. Frederik Brink startede dagen med 2.280.000 chips, og dem har han allerede fået skudt op i 3.400.000, hvilket placerer ham på en femteplads ud af de resterende 24 spillere. 

Artikelfoto: WSOP.com 

Navigate