Palsgård fik ikke sit tredje WSOP-cash

Jonas Palsgård havde en kort dag på kontoret, da han i går gik i gang med dag 2 ved Event 51. Han jagtede her sit tredje WSOP-cash, men det var ikke hans dag.

Den danske turneringsspecialist Jonas Palsgård har haft en formidabel Las Vegas-debut med to WSOP-cashes, hvor et af dem er et finalebord. Han jagtede i går, at gøre den endnu bedre med et tredje cash af slagsen, men sådan skulle det ikke gå.

Dag 2 ved WSOP Event 51 $3000 No Limit Hold’Em 6-Handed viste sig at være en stor omgang brok for danskeren.  

Han startede ellers ud med en spilbar stack midt i feltet, men dagen startede med et lille beat. Palsgård kaldte et all-in for 36.000 med Es-Dame, hvor modstanderen havde Es-Ni. En nier på flot og turn kunne danskeren dog ikke gøre meget ved.

Den hånd sendte danskeren lidt ned i chipcounten, hvor han så til sidst skubbede sine sidste 20.000 ind med tierne på hånden. Han kom dog ind med knægtene, som holdt hjem.

Selvom Palsgård har været flyvende i sin Vegas-debut, så skal vi ikke regne med at se ham dybt i de næste par events. Han skriver nemlig på sin Facebook-profil, at han vil holde fri de næste par dag. 

Navigate